PUBLICITAT

Mariana Alegre Cap de Granalia Andorra

«Oferim productes d’alta qualitat i sostenibles»

Per Alex Montero

Mariana Alegre, cap de Granalia Andorra.
Mariana Alegre, cap de Granalia Andorra.

Mariana Alegre va néixer a Bariloche (Argentina), però fa un parell d’anys va traslladar-se a viure a Andorra amb el seu marit i els seus dos fills. És llicenciada en Comunicació i xef professional, a més d’haver acabat fa uns anys una formació en Medicina Herbal. L’alimentació conscient i el consum responsable han sigut sempre qüestions que ha aplicat a la seva vida, prenent la filosofia del menjar com un sinònim de trobada amb els seus i compartir vivències. És així com, seguint aquest mantra, va decidir juntament amb el seu marit obrir la primera botiga de Granalia al país, un espai de venta a granel d’aliments de qualitat.

–Quin tipus de productes podem trobar a la seva botiga?
–Podeu trobar matèries primeres naturals de la millor qualitat com llegums, cereals, fruits secs, fruites deshidratades, cafès 100% aràbics, herbes... O també productes envasats prèmium, com ara bé licors, productes de mar o formatges vegans. Inclús tenim productes aptes per a diferents intoleràncies, ja sigui per celíacs, intolerants a la fructosa o intolerants a la lactosa.

–Què té d’especial el seu producte?
–Nosaltres seleccionem els nostres productes en origen per poder oferir un producte d’alta qualitat, sostenible i genuí. En ser una botiga a granel oferim al client la possibilitat de comprar el que necessita i que compti amb productes frescos, de quilòmetre zero i d’origen ecològic. També disposem de més de 600 referències que s’adapten a cada consumidor i el valor més gran agregat que oferim és el nostre assessorament especialitzat.

–Per què van decidir obrir una botiga de Granalia a Andorra?
–Som conscients que com a ciutadans hem d’anar cap a un model de compra i consum responsable basat en aliments naturals. Nosaltres vam venir a Andorra a la recerca de millors oportunitats pels nostres fills, però també per la nostra experiència en el camp de l’emprenedoria i l’alimentació. Granalia, com a franquícia, ens ha ofert la confiança suficient com a persones que comptem amb anys d’experiència en la rúbrica i el coneixement de les matèries primeres.

–És important que existeixi una botiga com la seva?
–Creiem que sí, ja que brindem a Andorra un valor afegit tant pels clients que ja estan en el camí de l’alimentació conscient i responsable com per aquells que estan començant a buscar alternatives als productes convencionals i processats. Com a empresa, escoltem cada una de les necessitats dels clients i en aquest sentit anem fent canvis, ajustos i incorporacions de productes. 

–Quina ha estat la resposta de la gent?
–Estem molt contents per l’acolliment que hem tingut. Tenim clients molt fidels als que els hi estem infinitament agraïts i veiem que se senten molt a gust a la nostra botiga, gaudint de l’experiència de compra. El nostre compromís amb el client és important per nosaltres i sempre busquem oferir un plus d’apropament amb ells perquè així cadascú se senti especial i rellevant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT