PUBLICITAT

Dàmaris Gelabert i Peyu actuacions estrella de la prèvia de Festa Major

Del 21 al 25 d’agost se celebren actes abans de la Festa Major de la Seu d’Urgell

Per El Periòdic

Imatge dels dos cartells.
Imatge dels dos cartells. | Ajuntament de la Seu d\'Urgell

Del 21 al 25 d’agost, se celebren un seguit d’actes previs a la Festa Major 2023. El dimarts 22 d’agost, al Palau d’Esports, hi haurà el concert de la Dàmaris Gelabert. El dijous 24 al mateix lloc es representarà l’obra de teatre Peyu, L’home orquestra.

La Dàmaris Gelabert celebra els seus 25 anys de carrera amb una darrera gira, acompanyada per The Grow Up Singing Band, i fa parada a la Seu el dimarts 22 d’agost, a les 19.00 hores, al Palau d’Esports. És un concert pensat per a poder gaudir tota la família cantant i ballant les cançons més famoses de l’artista i també algunes de les seves últimes novetats.  

Enguany, el teatre de Festa Major de la Seu està protagonitzat per en Peyu, amb la seva obra L’home orquestra. L’obra se celebrarà el dijous 24 d’agost, a les 22.00 hores, al Palau d’Esports. 

L’espectacle és un recull dels millors textos de l’artista que posa en escena amb el fil conductor de la mateixa Festa Major. L’essència de l’espectacle és l’humor i la ironia característics d’en Peyu. 

Les entrades dels dos espectacles es poden comprar en línia a Codetickets o presencial a Turisme Seu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT