PUBLICITAT

Batalla destaca la campanya «en positiu» de CiU a Pirineu de Lleida

  • La federació aplega unes 12.000 persones en els 300 actes fets aquests quinze dies
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Batalla envoltat d'altres membres de la candidatura de CiU a les escales de la Seu Vella de Lleida, ahir. Foto: ACN

El cap de llista de CiU per Lleida, Albert Batalla, va valorar ahir satisafactòriament la campanya electoral «en positiu» que ha dut a terme la federació a les comarques de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran, destacant la «gran mobilització» que ha aconseguit la federació, unes 12.000 persones en més de 300 actes. Batalla va fer una darrera crida a la participació ciutadana a les eleccions de diumenge i ha defensat que Catalunya per sortir «del clot» en què es troba necessita després del 28-N «un Govern fort i la societat civil mobilitzada». CiU va dur a terme l'últim acte de campanya a Lleida a la Seu Vella, on es van deixar anar centenars de globus per simbolitzar el canvi que CiU vol aportar al país.

Batalla es va mostrar satisfet per la campanya que ha dut a terme CiU arreu de les comarques lleidatanes. Així, va destacar que la federació va aconseguir mobilitzar unes 12.000 persones en els més de 300 actes que ha dut a terme, 118 dels quals han estat mítings.

Els membres de la candidatura per Lleida han estat presents en 94 mercats de la demarcació i només el cap de llista, Albert Batalla, ha recorregut més de 8.000 quilòmetres aquests quinze dies darrers, ha concedit 16 entrevistes i ha participat en 14 debats. Aquests actes es sumen als més de 250 que CiU va dur a terme durant la precampanya. A més, diumenge comptarà amb un miler d'interventors i apoderats repartits pels deferents col·legis electorals lleidatans.

Batalla, acompanyat per l'equip de campanya i altres membres de la candidatura, va subratllar que CiU ha dut a terme «una campanya electoral en positiu en què hem explicat els nostres projectes apel·lant pel canvi». I aquest canvi, pel cap de llista passa perquè després del 28-N Catalunya tingui «un Govern fort que tregui el país del clot i la societat civil mobilitzada, fins i tot després del 28-N». Així, ha insistit en demanar a la gent que acudeixi a votar diumenge, davant l'ombra d'una abstenció elevada.

El cap de llista de CiU per Lleida es va mostrar convençut que diumenge molta gent «apostarà per CiU i no només per la feina feta si no perquè la gent serà capaç de premiar l'actitud i les ganes de sumar de CiU per fer un país millor». Així mateix, va destacar que la federació ha fet una campanya ha estat «sense insults i sense caure en provocacions, perquè creiem que la ciutadania es mereix tenir una política millor». «En un moment de desafecció política, calia una força que presentés una nova manera de fer les coses», va afegir.

Albert Batalla acompanyat de l'equip de campanya de CiU va celebrat un acte final a la Seu Vella de Lleida en què van deixar anar centenars de globus de color blau i taronja, abans de desplaçar-se a Barcelona per participar al vespre a l'acte final de campanya que la federació celebra al Palau Sant Jordi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT