PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Consens diu que amb la cessió del 15% construirà un nou pàrquing

Serà un aparcament per a l’hospital a la zona del Falgueró, i s’hi podrà construir al voltant de 300 places

Per Anna Mencos

Els candidats de Consens, Quim Dolsa i Valentí Closa.
Els candidats de Consens, Quim Dolsa i Valentí Closa. | A.M.

El número dos de la llista de Consens per Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, va remarcar ahir la importància de mantenir els espais de cessió de sòl obligatori del 15%. El candidat va manifestar que «no s’hi ha de renunciar mai», fent referència a la cessió del futur aparcament del Falgueró, indret on es construirà la cinquena torre aprovada per l’anterior equip comunal durant la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Parroquial del 2018. L’actual cònsol menor va detallar que en l’espai de cessió, la idea és construir un aparcament, que substituirà les 150 places actuals, que en la primera fase «estaríem pràcticament al voltant de les 300 places d’aparcament». Quim Dolsa va apuntar que «el que farem és una inversió important per a la parròquia, però important per a tot el país, perquè al final el que hem de fer és no deixar l’hospital sense aparcament i fer-ho el més ràpid possible.

El candidat també es va referir a la zona del Clot d’Emprivat, apuntant que encara que no hi ha cap projecte, s’està negociant amb els propietaris per poder intercanviar una part de l’impost de construcció per una planta d’aparcament».

D’altra banda, el número cinc, Valentí Closa, va assenyalar que en els darrers quatre anys han incrementat tot el que han pogut les places d’aparcament i s’ha modernitzat el suport tècnic, ja que «estava anclat en el 2016», explicava Closa, tot afegint que «no hem apujat tarifes, seguim mantenint les nostres targetes, i mantenim la mitja hora gratuïta», i va apuntar que «ho mantindrem». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT