PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

González diu que treballaran per una millor integració del Clot d’Emprivat

L’alçada de les construccions es redefinirà tenint en compte els serveis, les zones verdes i on s’ubiquen

Per Anna Mencos

Els membres de la candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents.
Els membres de la candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents. | A.M.

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents va deixar clar que «treballarem perquè el Clot d’Emprivat tingui una millor incorporació dins del teixit urbà de la parròquia». Així ho va explicar el número vuit de la llista, Alex González, tot detallant que l’objectiu de la candidatura és poder reorientar les torres actuals i les construccions futures, perquè «no tota la construcció es faci amb verticalitat», perquè «no tota la construcció es faci amb verticalitat, és a dir, amb torres de 20 plantes».

El candidat va explicar que si la ciutadania confia en ells i surten elegits a les eleccions comunals d’aquest diumenge, tiraran endavant un pla especial que estudiï i revisi tota la zona del Clot d’Emprivat, i que es treballarà de forma conjunta, per tal que «no es defineixin únicament per l’illa on s’ubiquen, sinó que es tingui en compte tot el conjunt».

González va detallar que les construccions podran ser més altes o més horitzontals en funció dels carrers del costat, de les zones verdes i dels equipaments del voltant. Per fer això, des de la candidatura parlaran amb els propietaris i mantindran un diàleg constant.

Una altra de les mesures seran les compensacions addicionals per dotar la zona de més espais verds, amb l’objectiu d’assolir «una millor integració del Clot d’Emprivat a la parròquia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT