PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'obra 'Bipolar' esgota les 400 entrades per a Encamp en sis dies

L'obra s'estrena el 2 de març a les 21.00 hores a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp

Per El Periòdic

Un instant de l'obra teatral 'Bipolar'
Un instant de l'obra teatral 'Bipolar' | Bipolar Show

L'obra teatral 'Bipolar' continua sent un èxit i així es reflecteix en la pròxima presentació que es durà a terme el dissabte 2 de març a les 21 hores a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. Després d'haver esgotat totes les entrades disponibles en un temps rècord de sis dies des que van sortir a la venda, aquest fenomen reafirma l'impacte profund i el ressò emocional que l'obra ha generat al públic.

Amb la direcció de Mònica Vega, 'Bipolar' ha captivat l'audiència amb la seva exploració honesta i commovedora de la salut mental, específicament centrada en el trastorn bipolar. L'obra, que ha estat elogiada per la seva autenticitat i profunditat, ofereix una mirada íntima a les complexitats i els desafiaments de viure amb una malaltia mental, alhora que promou l'empatia i la comprensió.

L'èxit en vendes reflecteix la creixent demanda del públic per narratives teatrals que aborden temes rellevants i significatius de la nostra societat. El pròxim esdeveniment, per tant, promet ser una experiència commovedora i transformadora per a aquells que hi assisteixin.

El novembre del 2023, durant la seva última temporada, 'Bipolar' va esgotar totes les entrades disponibles per a les sis funcions programades, demostrant una vegada més la seva capacitat captivar el públic amb la seva poderosa narrativa sobre la salut mental.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT