PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Obert el termini per sol·licitar espais a la Fira de Sant Jordi 2024

Les llibreries podran demanar un màxim de dues taules

Per El Periòdic

L'edició 2023 de la Fira de Sant Jordi.
L'edició 2023 de la Fira de Sant Jordi. | ARXIU ANA

El període per sol·licitar la participació en la Fira de Sant Jordi 2024 ja està obert. Així ho ha informat el Comú d'Andorra la Vella aquest migdia. L'acte se celebrarà el dimarts 23 d'abril, entre les 10.00 i les 20.00 hores a la Plaça del Poble.

Tanmateix, els i les interessades a participar, podran gestionar la inscripció enviant un correu a l'adreça [email protected] i [email protected]. Així com, qui prefereixi fer-ho de manera presencial, s'ha d'adreçar a l'àrea de Cultura del Centre Cultural La Llacuna. L'oficina acceptarà les sol·licituds de dilluns a divendres, des de les 8.00 fins a les 15.00 hores, i fins al pròxim 12 d'abril. La inscripció és totalment gratuïta.

Finalment, els espais que les llibreries podran demanar és de màxim quatre metres lineals (mida de la parada), que correspon a dues taules. Mentre que les floristeries, escoles i entitats podran sol·licitar una taula. L'organització tindrà en compte l'ordre d'inscripció a l'hora d'assignar els espais i fer el repartiment d'aquests.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT