PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lea Ancion assoleix la 5a posició U20 a la Youth World Cup

El millor andorrà en la prova masculina és Marc Casanovas amb una 12a plaça

Per El Periòdic

Imatge de l’equip a Molde.
Imatge de l’equip a Molde. | FAM

L’equip nacional juvenil de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), com ja es va informar, es troba aquests dies a Molde (Noruega) disputant els Youth World Cup d’esquí de muntanya. Així, entre avui i diumenge, l’equip format per quatre atletes disputaran la Vertical Race, la Sprint Race, la Individual Race i la Mixed Relay.

Avui a la tarda, va ser el torn de la Vertical, una prova 100% vertical que s'ha dut a terme dins de l’estació noruega. La millor andorrana ha estat Lea Ancion, completant la prova en 5a posició en la seva categoria U20, amb un crono final de 25’40’’. La guanyadora ha estat la local Ida Waldal amb un temps final de 24’00”. 

En la mateixa categoria, però masculina, el millor andorrà ha estat Marc Casanovas, assolint la 12a posició amb un temps final de 21’11”. Max Palmitjavila l'ha seguit de ben a prop, completant aquesta primera prova del cap de setmana en la 16a posició i un crono final de 21’42”. Finalment, Miquel Naudi ha travessat la línia de meta de la prova en un temps de 23’52”, en 21a posició. El guanyador masculí U20 de la cita ha estat el nord-americà Griffin Briley amb un crono de 19’29”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT