PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gina del Rio, segona a l’sprint de la Copa d’Europa de Dobbiaco

L'andorrana disputa demà la seva darrera cursa

Per El Periòdic

Gina del Rio al segon calaix del podi.
Gina del Rio al segon calaix del podi. | FAE

Gina del Rio ha sumat un nou podi aquesta temporada i ho ha fet sent segona a l’Sprint, la primera prova de la Copa d’Europa de Dobbiaco (Itàlia), cita que tanca la competició continental aquesta temporada.

A les qualis, l’andorrana ha aconseguit classificar-se amb el segon temps, 3.28.99, això ha estat +8.02 del millor registre, que ha sigut per a la italiana Iris de Martin amb 3.20.97. Als quarts de final, del Rio ha guanyat al seu grup per davant de la francesa Margot Tirloy i la italiana Beatrice Laurent, mentre que a les semifinals, l’andorrana també s’ha imposat, superant en meta a la francesa Maya Desseux i la txeca Anna Mirleska. A la gran final, l'andorrana ha lluitat frec a frec amb la italiana de Martin, però aquesta s’ha imposat al final a l’sprint. Del Rio ha fet 4.45.45, i de Martin 4.45.09. La francesa Leonie Perry, tercera, ha arribat a dos segons.

A la general, tot i que la victòria de del Rio ja està assegurada després de l’anterior cursa de Copa d’Europa, ara l’andorrana suma 1.100 punts, per davant de de Martin, amb 760, i la també italiana Maria Gismondi, tercera amb 736.

Demà dissabte es disputa l’última cursa per a Gina del Rio -diumenge és per relleus i ella no hi participa- amb els 10km individuals en patinador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT