PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gina del Rio, 6a als 10km individuals de la Copa d’Europa

L'andorrana ha estat campiona en la general júnior

Per El Periòdic

Gina del Rio a Dobbiaco.
Gina del Rio a Dobbiaco. | FAE

Gina del Rio tancava avui la Copa d’Europa FESA Cup, i la temporada, amb la cursa de 10km júniors individual en lliure de Dobbiaco. L’andorrana ha estat 6a, i marxa de la competició com a campiona continental. La fondista de la FAE ha sumat aquesta temporada cinc victòries en la Copa d’Europa i vuit segones places. Avui, a la cursa que tancava la temporada i sense res en joc perquè ja tenia assegurat fa setmanes el títol de campiona d’Europa, ha estat 6a als 10km individuals. Ha fet un temps de 26.09,8, amb +38,1 de la guanyadora, que avui ha estat la italiana Beatrice Laurent amb 25.31,7. El podi l’han completat la francesa Margot Tirloy (+17,9) i la italiana Iris de Martin (+23,6).

Guanyadora de la Copa d’Europa / L’esportista andorrana ha tancat la temporada com a campiona d’Europa júnior, títol que ja es va assegurar fa unes setmanes. Ahir a l’sprint de Dobbiaco va ser segona, i avui sisena, amb la qual cosa ha tancat el cap de setmana i la competició amb un total de 1.140 punts en la classificació general. Així, ha estat líder i guanyadora indiscutible. Segona a la general ha acabat la italiana de Martin, amb 840 punts, mentre que tercera ha finalitzat l’alemanya Charlotte Boehme amb 747.

Irineu Esteve torna a la Copa del Món / Avui Irineu Esteve tornava a la màxima competició d’esquí de fons, la Copa del Món, que celebra les seves finals a Falun (Suècia). L’andorrà ha estat 43è als 10km individuals en clàssic. 

Esteve ha acabat amb un crono de 27.59,9, a 1.59,9 del guanyador, que avui ha estat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo amb 26.00,0. L’andorrà ha acabat a només 27 segons de la 30a posició que dona accés als punts de Copa del Món, el que suposa un resultat bastant correcte en el seu retorn al circuit mundial. Demà disputa la segona cursa del cap de setmana de finals de la Copa del Món a Falun, serà als 20km mass start en lliure. La carrera s’iniciarà a les 14.15 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT