Marc Font, en categoria Pro, guanya la primera prova de l'Endurocross

Un total de 13 pilots es varen donar cita a Beixalís

Imatge del podi Pro.
Imatge del podi Pro. | FMA

Marc Font, en categoria Pro; Iker Valerio, en categoria Expert; Ruben Alves, en categoria Juvenil 85; i Iu Teixidor, en categoria 65cc, van aconseguir, el passat cap de setmana, la victòria a la primera prova del Campionat d'Enducross d'Andorra 2024. Una cita en la qual un total de 13 participants van prendre part a la primera cursa realitzada al circuit de Beixalís.

La cursa Pro, amb només tres pilots participants, va veure com l'actual campió assolia el triomf a les dues mànegues de la cursa. Darrere d'ell, Miquel Font i Elias Durendez es repartien les altres posicions del podi. Marc Font explicava només finalitzar les dues mànegues que "ha estat un dia espectacular per la meteorologia. El MotoClub Les Valls ha fet un gran treball igual que la FMA. Espero poder aixecar un altre títol aquesta temporada".

La categoria més nombrosa va ser Expert amb un total de set participants, en què Valerio va dominar de cap a peus les dues mànegues de la cursa.

La categoria Juvenil 85 i la 65cc van ser dominades per Alves i Teixidor respectivament, cosa que els ha comportat liderar el campionat en les seves categories.