PUBLICITAT

Goya creu que el PS ha de defensar l'Estat del benestar

  • Afirma que caldrà centrar-se en polítiques de centreesquerra
I. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Goya i Ríos, durant la roda de premsa a la seu del partit, ahir. Foto: TONY LARA

El PS vol celebrar el seu desè aniversari sense oblidar-se del vessant més social del seu discurs o, com a mínim, aquesta és la voluntat del seu primer secretari, Ferran Goya, que ahir va declarar que el partit s'haurà de centrar en promoure polítiques de centreesquerra un cop encarrilades les reformes econòmiques estructurals. És a dir, un cop s'aprovin les lleis bàsiques de la reforma fiscal que actualment s'estan tramitant al Consell, l'objectiu dels socialdemòcrates haurà de ser la defensa i l'ampliació de l'Estat del benestar.

Durant la roda de premsa de presentació dels actes del desè aniversari del partit Goya va advertir del risc de retallar les prestacions socials abans que altres despeses. En aquest sentit, el primer secretari del PS va criticar els comuns --també els del seu partit-- que es plantegen "augmentar el preu de les guarderies per cobrir el cost" i va argumentar que per la mateixa raó seria més lògic apujar els preus dels forfets dels dominis esquiables amb pèrdues.

RENOVACIÓ PER A LES COMUNALS
Més enllà de tornar a potenciar el discurs social, Goya va explicar que un dels objectius del PS en els propers mesos serà la revisió dels programes electorals --especialment la part comuna en tots ells-- per a les eleccions comunals de final de l'any vinent per tal de fer-los més flexibles i més adaptats a la realitat de cada parròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT