PUBLICITAT

Vallaud recomana implicar la família a l'empresa i reforçar-ne els lligams

  • El director d'HEC ofereix les claus per trobar l'equilibri d'aquestes companyies
  • Considea indispensable preveure i preparara el futur amb un clima de confiança
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


17062010 esmorzar
El fundador i director d'HEC Family Business Center de París, Frédéric Vallaud. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El fundador i actual director d’HEC Family Business Center de París, Frédéric Vallaud, ha ofert les claus per trobar l’equilibri entre família i empresa, i com planificar i estructurar la successió d’una empresa familiar.

El 27è Esmorzar d’Innovació ha girat entorn de la conferència titulada Structurer la gouvernance familiale (Estructurar el governament familiar), pronunciada pel director d’HEC Family Business Center de París, Fréderic Vallaud. L’expert recomana implicar la família a l’empresa i reforçar els llaços familiars al voltant de l’empresa, com a element aglutinador.

Vallaud considera que és indispensable preveure i preparar el futur de l’empresa, tot instaurant i desenvolupant un clima de confiança mentre es reforça alhora el negoci i la institució familiar. Per trobar un equilibri entre la família i una empresa governada per la mateixa família, Frédéric Vallaud recomana definir clarament els rols de cada membre i el seu grau de poder. Es tracta d’un procés lent, que ha de respectar la cultura de la família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT