PUBLICITAT

Crèdit inaugura les noves oficines a l'Uruguai

EL PERIÒDIC
MONTEVIDEO

El Grup Crèdit Andorrà va inaugurar les noves instal.lacions de l'Oficina de Representació de l'Uruguai, situada a l'edifici Quantum de Zonamerica, un important centre financer i de negocis de Montevideo. Les instal.lacions reforcen la presència del grup en un mercat estratègic com és la zona del Mercado Común del Sur (Mercosur).

Les noves oficines disposen d'una superfície de 341 metres quadrats i estan integrades per un equip multidisciplinari de professionals, encarregats de promoure el Grup Crèdit Andorrà a la zona del Con Sud. El grup financer té actualment 9 persones treballant a l'Oficina de Representació de l'Uruguai. René Sonneveld, expert en Dret Fiscal internacional, n'és el director general.

Dins el procés d'expansió internacional, l'Oficina de Representació de l'Uruguai del Grup Crèdit Andorrà va iniciar la seva activitat el desembre del 2008, poc després de la creació del Banco Crèdit Andorrà (Panamà), a la República de Panamà. És una plaça estratègica per a la penetració en el mercat hispanoamericà. L'oficina és una plataforma per a la promoció del grup als països de l'Amèrica Llatina, en especial al bloc format per l'Argentina, el Brasil, l'Uruguai i el Paraguai.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT