PUBLICITAT

Els hotelers esperen avui una arribada notòria de turistes

  • Ahir, alguns hotels de les parròquies centrals tenien més ocupació
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Turistes, en un carrer comercial central. Foto: ONA MORANTE

Ahir encara no es va fer gaire notòria l'afluència de turistes (sobretot catalans) que s'esperava pel pont de Sant Joan. El bon temps i la calor són els culpables de l'emigració turística cap a altres zones més costaneres, segons va assenyalar ahir el president de la Unió Hotelera, Xavier Palou.

Tot i això, i segons la tendència dels darrers temps, les reserves es fan a última hora i per avui i demà s'esperava que el pont fos més fructífer per al sector hoteler. Alguns hotels de les parròquies centrals ja van experimentar ahir un augment de reserves, així com també algun de Soldeu.

Durant aquest cap de setmana coincideixen diversos esdeveniments esportius, com ara la Ultra Trail i el Campionat de Policies i Bombers, que poden atraure conjuntament unes 2.000 persones més acompanyants; a més, el pont de molts catalans per la festa de Sant Joan suposarà una injecció de turistes i visitants al Principat. Sigui com sigui, cal recordar que aquest pont finalitzarà en una jornada de diumenge a la tarda on, per decret, els comerços tindran les portes tancades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT