PUBLICITAT

Fugits tres individus que tenien 3.500 paquets de tabac

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El tabac decomissat. Foto:

La Duana andorrana va controlar dimarts passats n vehicle amb matrícula francesa que portava una gran quantitat de tabac presumptament per a contraban, a la zona del Pas de la Casa, dins de la franja duanera.

La detenció dels autors no va ser efectiva, ja que els tres ocupants, en el moment de ser controlats, van fugir en direcció França per la muntanya i van abandonar el vehicle. Les autoritats duaneres no descarten la hipòtesi que els fugitius formin part d'una banda organitzada que ha protagonitzat alguns episodis violents fora d'Andorra.

Després de procedir a l'escorcoll del vehicle, els agents van trobar 3.050 paquets de tabac ros. Per tot plegat, i tenint en compte que el vehicle estava dins la franja duanera i considerant que operava amb mercaderia sensible sense llicència, es va aixecar un acta per contraban donant lloc a una sanció per contraban de 4.117 euros, així com al decomís de la mercaderia i el vehicle.

Pel que fa als autors del contraban, des de la Duana no s'ha informat de la investigació que s'està duent a terme per localitzar els individus que transportaven aquesta quantitat de tabac.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT