PUBLICITAT

La FACA secundarà la crida per SMS contra els horaris comercials

  • Membres de la federació assistiran a la compareixença de Claude Benet
  • L'agrupació preveu més mobilitzacions contra el decret de cara a la tardor
PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns comerciants tanquen la botiga, un diumenge a la tarda. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Tot i no atribuir-se l'autoria del SMS que convocava a l'assistència dimarts vinent a la compareixença del ministre de Turisme i Comerç, Claude Benet, en la qual parlarà dels horaris i del calendari comercials i que es s'ha anat propagant per molts mòbils andorrans des de dimecres, des de la FACA van anunciar ahir que secundaran aquesta iniciativa. Per altra banda, i en les reunions celebrades dins de l'agrupació, es va consensuar deixar passar l'estiu sense manifestar-se, però a partir de la tardor activar altres mobilitzacions per mostrar-se en contra.

Dimarts vinent Benet ha de comparèixer a la Comissió legislativa d'Economia, en la qual haurà d'exposar tot el relatiu als horaris comercials, en especial èmfasi al tancament de vuit tardes de diumenge. L'objectiu de la convocatòria és, segons el minimissatge, "aconseguir un màxim de gent que estigui en contra d'aquesta mesura per aconseguir que el ministre vegi que els andorrans no hi estem d'acord". Des de la FACA s'assegura que aquest missatge anònim no procedeix oficialment de la federació; tot i això, hi ha sectors que són més crítics en el decret del Govern i que podrien ser l'origen del SMS d'una manera personal, va manifestar el vicepresident de l'organització, Toni Coromines.

"Nosaltres compartim el 100% de la crida i de fet reflecteix el malestar que tenim i que tantes vegades hem manifestat públicament", va dir Coromines.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT