PUBLICITAT

Deu mesos de presó condicional per un delicte de lesions doloses

  • L'home es troba en paratge desconegut i va ser jutjat en rebel.lia
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les sales de la Batllia. Foto:

Un home jutjat en rebel.lia, que respon a les inicials M. S., va ser condemnat ahir a 10 mesos de presó condicional com a autor d'un delicte major de lesions doloses. Encara que el condemnat es troba en paratge desconegut i no va comparèixer a la vista ni a la notificació de sentència, el Tribunal de Corts li va imposar també el pagament de 1.200 euros en concepte de responsabilitat civil. Aquest import, si es cobrés, seria per al principal perjudicat.

Els fets es remunten a la nit del nou d'octubre del 2007. Segons el perjudicat i principal testimoni del cas, l'imputat el va anar a buscar quan tots dos es trobaven a l'exterior de la discoteca Buda (Andorra la Vella) i li va reclamar uns diners que, suposadament, li devia. Com que l'altre home es va negar a donar-li diners, M. S. el va començar a pegar i li va clavar diversos cops de cap i de puny. Aquesta agressió va causar una contusió nassal i una lesió al llavi que va requerir punts de sutura. A més, pel tipus de ferides, la víctima va haver de rebre la vacuna contra el tètanus.

El dia de la vista, que va tenir lloc l'abril passat, el fiscal va admetre que els motius de la baralla no quedaven clars i va especular sobre la possibilitat que els diners que havia reclamat M. S. tinguessin a veure amb el tràfic de drogues i, més concretament, amb el tràfic de cocaïna. No obstant això, com que no es van recollir proves suficients per tal de sustentar una acusació en aquest sentit, el mateix fiscal va mantenir l'acusació pel delicte major de lesions doloses, que van requerir tractament mèdic posterior. La seva petició era de 18 mesos de presó, una part dels quals, condicional.

Pel seu cantó, la defensa va argumentar que era la segona baralla en què participava el perjudicat, i va demanar que la condemna fos d'un màxim de 5 mesos. Finalment, la condemna del Tribunal de Corts es va quedar en un terme mig, si bé no hi ha garanties que M. S. compleixi la sentència. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT