PUBLICITAT

365 dies i 5 milions de visites

  • Illa Carlemany arriba al seu primer any mantenint tarifes i sense locals disponibles El 89% dels andorrans afirmen haver-hi estat alguna vegada
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Passeig Uns compradors al centre comercial d'Escaldes Illa Carlemany, ahir al matí. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El dia 17 de juliol del 2009 s'inaugurava el primer gran complex comercial del Principat. Poc menys d'un any després, l'espai de 45.000 metres quadrats i més d'una cinquantena de botigues ha rebut la visita de cinc milions de persones, segons va informar ahir Andreu Invernon, responsable del complex. Invernon va manifestar que aquestes xifres es troben dins les previsions inicials.

De fet, un estudi de mercat del complex elaborat a l'abril indica que el 89% dels residents i andorrans ha trepitjat alguna vegada Illa Carlemany, tot i que són els estrangers els que més el visiten, sobretot espanyols. El 70% coneix el centre comercial.

En resum, Illa Carlemany ja està plenament en marxa i en competència directa amb la resta d'oferta comercial del país. Actualment, el centre té tots els locals comercials llogats, segons Invernon, i ha mantingut les seves tarifes de lloguer des de l'obertura. A més, l'oferta es completa amb 81 habitatges (la meitat de les quals ja està llogada) i deu oficines, totes ocupades. Finalment, Invernon va assegurar que pel mes de setembre s'ha previst l'obertura del gimnàs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT