PUBLICITAT

La Cambra de Comerç esdevé membre de ple dret de l'AICO

  • L'entitat que presideix Pantebre acull una visita de les seves homòlogues iberoamericanes
  • Els països llatins, àrea clau en l'expansió internacional de l'economia andorrana
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pantebre, president de la Cambra de Comerç. Foto: ONA MORANTE

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis serà l'amfitriona, des d'avui i fins dilluns, de la reunió anual de la mesa directiva de l'Associació Iberoamericana de Cambres de Comerç (AICO). Aquesta visita simbolitza l'entrada de la Cambra com a membre de ple dret a l'AICO, una incorporació aprovada l'abril passat.

Durant aquests dies, els assistents a la reunió tindran l'oportunitat de conèixer de prop les principals insitucions del Principat, com la Casa de la Vall i la seu del Govern, i seran rebuts pel subsíndic i pel cap de Govern. Dilluns se celebrarà una presentació dels principals trets de l'economia andorrana a càrrec del ministre d'Economia i Finances, Pere López, i el president de la Cambra, Marc Pantebre. Posteriorment, tindrà lloc la reunió anual de la mesa directiva de l'AICO.

L'AICO és una associació amb més de 34 anys d'experiència en el sector empresarial, i que representa les Cambres de Comerç i Indústria més importants de 22 països de la Península Ibèrica, Llatinoamèrica, el Carib i les comunitats hispanes dels EUA. La seva missió és configurar-se com l'organització iberoamericana que integri i coordini les Cambres de Comerç i Indústria, i altres sectors del seu àmbit geogràfic per, aprofitant les seves sinergies, suportar, potenciar i promocionar, davant les administracions i entitats internacionals, el món empresarial i la llibertat de comerç amb responsabilitat social.

En un comunicat fet públic ahir al matí, la Cambra va destacar la importància estratègica de la regió iberoamericana, especialment en un moment de transformació i obertura de l'economia andorrana. Espanya, Portugal i els països llatinoamericans són una àrea d'expansió natural de l'economia del Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT