Andorra cau amb Gal.les i acaba sisena a l'Europeu C

• Malta sorprèn el combinat amfitrió i s'imposa en una final igualada per proclamar-se campiona
EREVAN

Jennifer Carmona en el partit contra Gibraltar, dimarts passat. Foto: FIBAEUROPE / PARAVYAN

La selecció va perdre estrepitosament contra Gal.les (41-38) i s'haurà de conformar amb la sisena posició a l'Europeu C que s'ha disputat a Erevan (Armènia). Un desastrós últim quart, amb cap punt, quan el partit estava gairebé decidit a favor, en va ser el detonant.

D'inici es va veure un partit amb dos equips molt igualats en tot, que es va trencar al segon quart amb un parcial de 0-10 a favor de les de Manel Sánchez, per obrir un forat important al descans (18-26). En la represa tot anava bé, amb Andorra controlant les distàncies, i es va arribar al fatídic quart període amb un marcador favorable (30-38) que es va diluir amb un parcial de 0-11.

Malta va sorprendre el combinat amfitrió i es imposar 65-74 per proclamar-se campiona.