L'Andorra allunya el Guissona al descompte

• Un gol de Riera de cap en el minut 91 dóna els tres punts als andorrans, que en sumen 52
GUISSONA

El FC Andorra va plantejar un partit vistós a Guissona que finalment va guanyar, tot i que ho va fer en el minut de descompte de la segona part, quan Riera va aconseguir marcar de cap el 0-1 final. Amb aquest resultat, els andorrans allunyen els catalans, els quals si fins ara estaven a sis punts, ara estan a nou gràcies als 52 punts que suma el conjunt entrenat per Richard Imbernón.

La primera part del matx va tenir un protagonisme altern entre els dos equips. L'enfrontament va tenir moments de bon joc, amb un Andor- ra que triangulava i movia la pilota amb la seva qualitat habitual, però sense que arribés cap ocasió de veritable perill. Tampoc el Guissona va tenir cap oportunitat destacable. Això sí, en el minut 25 d'aquesta primera meitat Riera va estavellar la pilota en el pal, tot i que l'esglai no va acovardir els locals, que aglutinaven les seves ocasions en jugades a pilota aturada.

La segona part gairebé va repetir la història, amb els andorrans buscant el gol sense èxit, i amb el Guissona esperant la seva ocasió d'or. Però aquesta acció, lluny de venir de part local, ho va fer de part visitant, i així en el minut de descompte una centrada de Buxó va anar a Riera, el qual de cap va pentinar per enviar al segon pal la pilota, de manera que va evitar el porter, i aconseguir així els tres punts.