PUBLICITAT

Demandat el Comú d'Encamp per reclamar el lloguer del giny

  • Alís reafirma que el preu just és el reclamat, de cinc milions d'euros
  • El 'BOPA' publica la demanda per cridar a l'adhesió a tots els interessats
PEPA GALLEGO
ENCAMP

Periodic
La zona de les pistes d'esquí de Grandvalira, al Pla de les Pedres. Foto: TONY LARA

El Comú de Canillo i les societats d'Ensisa, Saetde i Nevasa han presentat una demanda contra la decisió del Comú d'Encamp de cobrar cinc milions d'euros en concepte de lloguer per la utilització d'uns terrenys de la Concòrdia o al Pla de les Pedres on hi ha uns ginys o remuntadors que pertanyen a Ensisa i Saetde. Davant d'aquesta demanada presentada a la Secció Administrativa de la Batllia, des del Comú d'Encamp es reafirmen en la petició formulada. El cònsol major encampadà, Miquel Alís, va explicar que es manté "en aquesta reclamació, ja que és fruit d'un informe que el Comú va demanar", va explicar ahir.

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra va publicar ahir l'avís d'aquesta demanda pel qual s'emplaça les persones que tinguin algun interès a adherir-se com a parts. Alís va manifestar que el mateix Comú de Canillo ja va reconèixer que havia de pagar per l'ocupació d'aquests terrenys. La discrepància rau en la quantitat de diners que les dues parts volen, per una banda, reclamar i per l'altra, a desemborsar. Des del Comú de Canillo (que primer estaven convençuts de no haver de pagar el lloguer d'aquest terreny) es va manifestar que com a molt en cas que s'hagués de pagar aquest concepte no superaria els 100.000 euros. Una quantitat molt per sota dels cinc milions que reclama el Comú encampadà i que la Batllia haurà de resoldre. Al 2000 els comuns de Canillo i encamp van autoritzar la instal.lació dels dos ginys al Pla de les Pedres i al 2004 es va signar un conveni per establir el pagament del preu just en concepte de concessió de lloguer.

Un altre plet entre el Comú d'Encamp i en aquest cas només Saetde, és el la demanda presentada per la societat contra les liquidacions tributàries practicades pel Comú d'Encamp en concepte de l'impost sobre la propietat immobiliària corresponent a l'any passat. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT