PUBLICITAT

L'oposició de la Seu denuncia els "100.000 euros en propaganda"

  • Critiques a l'alcalde per la partida municipal destinada a publicitat
  • Els tres grups veuen inadmissible un ús "tan exagerat dels diners públics"
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els tres representants de l'oposició, Carles, Ordeig i Galindo, Foto: EL PERIÒDIC

Els grups polítics de l'oposició a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (PSC-Progrés, ICVerds i el Partit Popular) van reiterar ahir les queixes contra l'alcalde, Albert Batalla, perquè consideren que gasta "més de 100.000 euros en propaganda". De fet, en el comunicat de premsa fet públic recorden que ja van manifestar, a través d'un escrit, el seu desacord amb l'"excés de despesa de publicitat i propaganda", així com, de "la manipulació que se'n fa per part de l'alcalde Batalla".

El comunicat assenyala que després que "Batalla hagi fet cas omís de les demandes dels tres grups de l'oposició", han decidit tornar a manifestar "el total desacord amb el contingut i el cost del nou SeuCiutat, així com en l'abús de les despeses de publicitat i propaganda, que l'any passat va ser de 100.000 euros".

Des dels tres grups es considera "inadmissible" que, "amb els problemes econòmics que arrossega l'Ajuntament" i en plena crisi econòmica, es faci "una utilització tan exagerada, partidista i interessada dels diners públics". Els membres de l'oposició volen que els diners serveixin per fer accions que fomentin l'economia local i per informar als ciutadans i ciutadanes, i no "que es malgastin per promocionar la imatge de l'alcalde Batalla".

PSC-Progrés, IC-Verds i el Partit Popular afirmen en el comunicat, que el SeuCiutat, que té un cost de 15.000 euros, "és un document de propaganda electoral de poc interès per al ciutadà i, a més, dóna una visió interessada". En aquest sentit, assenyalen que "a pocs mesos per a les eleccions autonòmiques, i a un any de les eleccions municipals, la decisió només respon a un interès polític i partidista". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT