PUBLICITAT

Els Pastorets s'acomiaden amb més de mil assistents i una valoració positiva

  • La incorporació de l'àvia i les dues nétes ha estat molt ben acollida i probablement es repetirà l'any vinent
07012012pastorets
La incorporació d'una escenografia amb elements més màgics ha agradat molt al públic. Foto: ANA
Els Pastorets de Sant Julià han ofert aquest dissabte l'última funció de la seva 18a edició amb més de mil assistents en quatre dies i una valoració molt positiva per part del públic. Segons la directora de l'obra, Irina Robles, "la gent ha sortit molt contenta perquè hem recuperat l'essència del conte i els elements màgics". Així, la incorporació de l'àvia i les dues nétes ha estat molt ben acollida i probablement es repetirà l'any vinent, ha reconegut.

L'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha acollit durant les quatre representacions dels Pastorets unes 350 persones a cada sessió, més de mil assistents fins aquest dissabte – últim dia d'aquesta 18a edició-. "Hem omplert la sala gairebé cada dia, especialment el dia de Reis que era el més esperat pels nens", ha comentat la directora de l'obra Irina Robles.

Un dels elements que més èxit ha tingut i que reforça l'aposta d'aquest any dels creadors de l'obra és la recuperació dels elements màgics en l'escenografia i la narració en forma de conte per part d'una àvia amb les seves dues nétes. Segons ha indicat Robles, "la gent ha sortit molt contenta perquè hem recuperat l'essència dels Pastorets"; a més, "el públic agraeix tornar a la infantesa i recuperar l'imaginari dels contes", ha afegit.

La directora ha posat èmfasi en el paper d'aquests tres personatges que "aporten dinamisme a l'obra, perquè trenquen el ritme de la història i fan que la gent pugui respirar i desconnectar una mica del vocabulari més complex del text de Folch i Torres". D'alguna manera, diu Robles, aquesta àvia i les seves nétes fan d'enllaç entre el públic i l'obra, entre el món real i el món màgic de l'escenari.

Vist l'èxit d'aquesta edició i la resposta del públic, Irina Robles ha afirmat que de cara a l'any vinent segurament es mantindrà aquesta idea més màgica i de conte que han volgut transmetre enguany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT