PUBLICITAT

El Cor dels Petits Cantors iniciarà els assaigs quan sigui efectiva la fundació

  • L'agrupació havia de començar el proper dilluns i ho ajorna sense data fixa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els Petits Cantors lliures en un concert el mes de maig passat Foto: ANA

Els assaigs del Cor Nacional dels Petits Cantors que havien de començar aquest dilluns 16 de gener s'han ajornat fins que no es faci efectiva la creació de la nova fundació, segons va dir l'ANA. Aquesta nova fundació que va ser anunciada el passat mes de setembre unificarà el Cor Nacional i l'ONCA i es convidarà als Petits Cantors Lliures a formar-ne part.

Segons un comunicat del Govern, la creació de la nova fundació, que comportarà la dissolució de l'actual Consorci dels Petits Cantors, «fa aconsellable ajornar l'inici dels assaigs [del Cor Nacional] fins a disposar de l'estructura definitiva».

Els Petits Cantors havien de començar els assaigs aquest proper dilluns 16 de gener però s'ha hagut d'ajornar per la imminent creació d'una nova fundació, amb representació pública i privada, que ha d'aixoplugar en una única estructura legal les diverses formacions musicals tutelades pel Govern.

A finals del mes de setembre passat, el Govern va anunciar que treballava en un nou projecte de fundació per agrupar l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra i el Consorci del Cor Nacional. Al mateix temps, el ministre de Cultura, Albert Esteve, ha mantingut contactes amb els Petits Cantors Lliures perquè també s'integrin en aquesta fundació. Per tot plegat, l'inici dels assaigs d'aquesta formació haurà d'esperar i s'ajorna fins una data indeterminada que serà quan es faci efectiva la formació d'aquesta fundació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT