PUBLICITAT

La nova plaça del Camp del Codina, en licitació

  • L'indret esdevindrà un dels espais públics més grans del nucli urbà de la Seu
  • El projecte permet la continuïtat del carrer Comtat d'Urgell per als cotxes
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

La Junta de Govern Municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquesta setmana la licitació de les obres d'urbanització a la nova plaça del Camp del Codina, entre els car- rers de l'Orri, Llorenç Tomàs i Costa i Mare Janer.

L'espai a urbanitzar té una superfície total de 5.109 metres quadrats, dels quals 2.169 tenen un aprofitament privat i 2.940, un ús públic. L'Ajuntament n'ha fet un replantejament, després que el primer concurs públic convocat l'any 2007 va restar desert. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, assegura que amb aquesta actuació "la ciutat es dotarà d'un nou i gran espai públic, ubicat al centre de l'Eixample, que es perfila com una de les places més grans de la Seu". Les obres d'urbanització es divideixen en dues grans actuacions. D'una banda, l'execució de l'espai públic comprés entre els dos edificis plurifamiliars, amb una superfície de 4.231 metres quadrats. De l'altra, la urbanització d'un segon espai més petit (3.671 metres quadrats) just darrere, a la part oest, prop de l'avinguda del Salòria. Així, s'unificarà els dos espais pels extrems, a través del porxo d'un dels edificis que dóna al carrer de l'Orri i al carrer de Mare Janer, o per la part central a través del mateix edifici.

A més, es construirà un vial per al trànsit rodat per tal de respectar la continuïtat del carrer Comtat d'Urgell i enllaçar els dos extrems discontinus actuals, és a dir, l'encreuament amb el carrer de l'Orri fins a l'encreuament de Mare Janer. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT