PUBLICITAT

Bones sensacions per part de llibreters i floristes

  • Trini Marín, ha indicat que els paradistes estan contents i que "l'afluència a primera hora ha estat positiva"
23042012_trini
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, s'ha comprat una polsera a la fira del llibre i de la rosa de la parròquia.. ANA 
Els cònsols major i menor d'Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet, han visitat aquest dilluns al matí la quinzena de parades de Sant Jordi que hi ha a la plaça Coprínceps de la parròquia. Marín ha explicat a l'ANA que després d'haver parlat amb els botiguers, tant de roses com de llibres, les sensacions en general són bones, tot i el fred que està fent.
Malgrat que la climatologia no acompanya massa durant la Diada d'aquest Sant Jordi, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha indicat que els paradistes estan contents i que 'l'afluència a primera hora ha estat positiva, encara que els botiguers esperen que la gent es vagi animant més de cara al migdia i a la tarda'.

A banda de les tradicionals parades de roses i llibres, a la plaça Coprínceps també hi ha tallers pels més menuts, on poden fer tot tipus de manualitats. Durant aquest dilluns al matí, la gran majoria dels visitants a la fira del llibre i la rosa d'Escaldes eren escoles de la parròquia que han sortit a veure les novetats literàries d'enguany. 

Per aquest Sant Jordi, Marín té la intenció de comprar-se el llibre de l'esportista Kilian Jornet Córrer o Morir però ha dit que encara no el té perquè no l'ha trobat a les parades de la parròquia. Tot i això, ha afegit que ara s'està llegint l'últim llibre de l'escriptor andorrà Alfred Llahí Històries de la nostra història. Precisament, aquest dilluns al matí, i durant tot el dia, l'autor serà a la plaça Coprínceps signant el llibre. La cònsol major ha reconegut que és 'un honor' poder tenir un escriptor escaldenc signant la seva exitosa obra a la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT