PUBLICITAT

La Massana còmic tanca amb més qualitat però menys visitants

  • El mal temps i els andorrans de pont fora del país es van notar en les xifres de la mostra
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Uns visitants observen l'exposició. ahir. Foto: Àlex Lara

La setzena edició de La Massana Còmic va tancar ahir el seu any millor any en relació a la qualitat dels dibuixants que van desfilar per la mostra. Un motiu pel que els organitzadors ahir es van mostrar contents per l'acollida que va tenir i qualificar d'èxit el certamen. L'únic punt negre va ser que no van aconseguir arribar al nombre d'assistents de l'any passat.

«Ha sigut un èxit i totes les exposicions han tingut molt bona acceptació», va manifestar ahir el seu organitzador, Joan Pieras. Com esperaven, el dia amb més afluència de públic va ser el dissabte, en bona part perquè era la jornada de firmes dels principals dibuixants que es van deixar veure per La Massana.

Diumenge fluix / El dia que es va notar una davallada de visitants va ser, segons Pieras, ahir. No només per la possibilitat dels visitants de sortir amb els seus còmics signats pels dibuixants, sinó també per les inclemències meteorològiques o la jornada festiva de pont.

Aquest any, La Massana Còmic va coincidir amb el pont del primer de maig. Si bé d'una banda els organitzadors esperaven que això animés a molts turistes a apropar-se a la mostra, Pieras reconeix que es nota que el que va passar és que molts andorrans estaven fora del país. Motiu pel que les absències van ser més visibles que l'any passat. I si no van voler donar xifres de visitants ahir, sí que van reconèixer que el total de persones que es van apropar a aquesta 16a edició va ser «una mica més fluix que al 2011».

Tot i així, l'èxit el va trobar Pieras en l'aposta per la qualitat que es va veure al saló. Un bon grapat d'autors de renom es van passejar i exposar les seves obres aquest cap de setmana. Un dels més sonats, Josep Maria Blanco, autor del TBO i que va ser un dels protagonistes. «Encara ens queden molts anys de tenir-lo per aquí», va dir Pieras al moment d'estrena la mostra, ja que aquest clàssic de les vinyetes que ja suma vàries generacions de pares i fills que segueixen els seus dibuixos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT