PUBLICITAT

100.000 euros en subvencions culturals per a 47 projectes

  • En l'avaluació s'han desestimat 13 sol·licituts per no arribar als 7 punts
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici administratiu del Govern. Foto: TONY LARA

La convocatòria per a la concessió de les subvencions culturals i els ajuts del 2012 ha tingut un total de 60 sol·licituds, de les quals 47 s'adaptaven als criteris previstos. Per aquest motiu, el Govern ha aprovat la proposta de la Comissió tècnica per a la concessió de les subvencions culturals i aquest dimecres el BOPA publicarà el repartiment dels prop de 100.000 euros entre els 47 projectes, a partir d'una fórmula que permet establir una ponderació en funció de la puntuació obtinguda i la quantia que es demanava en cada cas.

El Govern va informar que s'han rebut 11 sol·licituds per a projectes en l'àmbit de les arts escèniques i la música, 10 per a projectes en l'àmbit de les arts plàstiques i visuals, 16 per a activitats literàries i projectes editorials, i 23 per a projectes de divulgació cultural i activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional.

En el procés d'avaluació s'han desestimat les sol·licituds que no han assolit una puntuació mínima de 7 punts, perquè no han acreditat la viabilitat econòmica o cultural del projecte, perquè són demandes de finançament per a activitats no culturals, perquè no s'inclouen dins el 2012, o perquè provenen d'altres organismes públics.

Posteriorment, la Comissió ha treballat en l'avaluació dels 47 projectes que sí que s'adaptaven als criteris previstos a les bases per a cada modalitat. El resultat de l'avaluació de cada projecte pot oscil·lar entre els 7 i els 12 punts.

EN FUNCIÓ DE LA NOTA / Per dur a terme el repartiment dels prop de 100.000 euros de què es disposa per a les subvencions d'una forma equitativa, s'ha treballat en una fórmula que permet establir una ponderació dels projectes a partir de la puntuació obtinguda i la quantia que es demana per a cada projecte amb l'objectiu d'establir un mateix percentatge de distribució per a cada projecte subvencionable segons la nota obtinguda en el procés d'avaluació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT