PUBLICITAT

Bruzón, Hamdouchi i Narciso es queden sols al capdavant en l'Open

  • De la Riva no passa de les taules en la setena jornada i es distancia a un punt del lideratge
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una vista de la setena jornada amb el belga Van Steenwinckel i l'espanyol Pampliega al capdavant, ahir. Foto: ESCACSANDORRA.COM

La setena ronda de l'Open Internacional d'Andorra va suposar ahir un pas important per A tres jugadors, els grans mestres Lázaro Bruzón, el francès Hicham Hamdouchi i el català Marc Narciso, que van aconseguir un triomf que els mantenen al capdavant de la classificació amb sis punts a falta de dues jornades per a l'acabament i amb serioses opcions d'entrar en la història del torneig més important que acull el Principat. Destacar sobretot Narciso, que va de menys a més i contra pronòstic va sorprendre el defensor del títol, el gal Romain Eduoard, que va cometre una greu errada que amb gairebé tota probabilitat el deixa fora de la lluita per tornar a endur-se la Copa a casa.

El grup perseguidor amb 5,5 punts està integrat per set jugadors. Per una banda hi han els que abans de la ronda tenien cinc punts i han entaulat el seu enfrontament: Shytaj contra Paunovic i Zilberman contra Kogan. Per un altre costat, els jugadors que han arribat fins els 5,5 punts després de guanyar ahir van ser l'hongarès Balogh, l'espanyol Ipatov i l'israelià Zoler.

DE LA RIVA ES DESPENJA
El millor jugador del Principat a la classificació continua sent Òscar de la Riva que avui ha signat unes noves taules amb el mestre internacional hindú Ponnuswamy Konguvel i es queda, per tant, amb cinc punts.

Massa lluny ja del lideratge, el número u tricolor ha deixat passar una altra oportunitat de reenganxar-se amb la zona noble i arribar a l'esprint final amb opcions. Amb quatre s'han situat Raül Garcia en perdre contra la peruana Deysi Cori --campiona del món sub-16--, empatat a punts amb Vicens Santamaria --va fer taules amb el Mestre FIDE espanyol Emilio Sánchez-- i Joan Fernández --va vèncer el bielorús Alexey Svenyuk. Avui a la tarda, penúltim dia. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT