PUBLICITAT

Encamp acull dijous l'espectacle Reciclart dels Toom-Pak

  • L'espectacle permet escoltar els peculiars sons i ritmes que emeten els objectes quotidians
tom park
Una fotografia de l'espectacle Reciclart dels Toom-Park.

El proper dijous 7 de juny, a les 22 hores, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp obra les seves portes per oferir un espectacle Reciclart dels Toom-Pak.

ReciclART és una obra musical amb una filosofia i un punt de vista molt concret davant el món. "Aprofitar tot el que puguem i utilitzar el nostre enginy pel que necessitem", és el punt de partida i la màxima comuna que serveix de nexe amb el públic. És per tot això que el xou comença del no-res, d'una forma minimalista, en representar-nos com les persones sense recursos poden beneficiar-se del seu entorn per a qualsevol cosa, fins i tot per divertir-se o fer art, com és el cas. Serà la música, i més concretament la percussió, la que sustenti tot el fil argumental, i quedarà la conclusió o la reflexió final a gust de cada espectador, ja que no hi haurà text o idees explícites que emmarquin la vital temàtica abordada en la funció.

Segons ha explicat el Comú d'Encamp en un comunicat, "No es tracta, aquesta vegada, d'interpretar al peu de la lletra per treure conclusions o valoracions, sinó més aviat s'ha d'escoltar, simplement, els peculiars sons i ritmes que emeten objectes quotidians que conviuen amb nosaltres en el dia a dia". Aquests estris, com galledes, pals, ampolles, rodes, pilotes, serres elèctriques... "semblarà que ens parlin, reclamant el veritable protagonisme" en un xou en el qual els intèrprets, amb els seus moviments i coreografies, mostren un plantejament simple, "que no senzill", allunyat dels valors imposats en una societat que atén únicament el consumisme capitalista per defecte.

Les entrades costaran 12 euros i es poden adquirir encara a www.morabanc.ad, al departament de Cultura i a les oficines de Turisme d’Encamp i del Pas de la Casa, i a la guixeta abans de l’espectacle.

 

Si voleu fer "un tast" de l'espectacle 'Reciclart' aneu al següent video: http://www.youtube.com/watch?v=W4SD3Dhn59s&feature=related

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT