PUBLICITAT

L’Agenda.ad registra una mitjana de 3.516 visites mensuals

  • Les pàgines més visitades són Què fem avui i Què fem aquesta setmana
04062012-agenda

La nova guia cultural del Principat d’Andorra, el web www.agenda.ad, ha rebut una mitjana de 3.516 visites mensuals des de la seva posada en marxa el passat 2 d’abril.

El mes d’abril, mes en què va entrar en funcionament, el web va registrar un màxim de 3.110 visites. La pàgina més visitada va ser Què fem avui, amb 673 entrades, seguida de la Què fem aquesta setmana, amb 600 visites.

En el segon mes de funcionament, el mes de maig, www.agenda.ad ha registrat 3.922 visites. Què fem aquesta setmana ha estat la pàgina més visitada, amb 475 visites, seguida de la Què fem avui, amb 458.
Des que es va posar en marxa el Flaix informatiu, el dia 14 de maig, s’hansubscrit a l’agenda 390 persones. El Flaix informatiu es rep cada dilluns i conté la descripció de totes les activitats culturals que hi ha programades al Principat per a la setmana.

D’altra banda, i amb la finalitat d’apropar encara més l’actualitat cultural als ciutadans, Agenda.ad també és a les xarxes socials. Des del passat mes de maig es pot seguir pel Facebook (AgendaAD) i també pel Twitter (twitter.com/AgendaAD).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT