PUBLICITAT

Més vida a la part alta

  • El nou punt d'informació és operatiu des d'avui i ha suposat a la corporació comunal una inversió de prop de 50.000 euros
I. C.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
D'estrena L'interior de l'Oficina de Turisme d'Escaldes, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Els primers turistes que s'aturaven a Andorra per comprar ho feien a la part alta d'Escaldes-Engordany. Era el principal focus d'atenció dels visitants. La zona de més afluència del país. Així ho va explicar ahir el cònsol de la parròquia, Antoni Martí, durant la inauguració de la nova Oficina de Turisme, situada davant de la Façana d'Art.

La nova caseta esdevindrà un punt d'informació i d'acollida per als milers de turistes que visiten Escaldes durant tot l'any. L'espai ha de contribuir a la promoció dels atractius de la parròquia, ja sigui des de l'àmbit cultural, de lleure, gastronòmic, així com dels esdeveniments esportius a la parròquia. A la nova oficina també es facilitarà informació sobre les activitats que poden fer a la resta de par- ròquies del país.

El nou punt d'informació també estarà vinculat al futur Museu d'Interpretació de la vall del Madriu-Perafita-Claror, que està previst que finalitzi a mitjan any vinent i que es trobarà ubicat a pocs metres de l'Oficina de Turisme.

L'obertura del nou equipament públic es du a terme a poc més de cinc mesos perquè Escaldes-Engordany es converteixi en la Capital de la Cultura Catalana 2011. Aquesta instal.lació serà un punt d'informació complementari al de l'oficina de la plaça Coprínceps, que centralitzarà les demandes informatives entorn d'aquest esdeveniment.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT