PUBLICITAT

El pescador va ser trobat prop del riu dels Cortals

  • L'home, un veí d'Encamp de 57 anys, havia anat a pescar a l'estany del Merigal
  • El cos va ser recuperat pel grup de rescat de muntanya dels Bombers
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns bombers rastregen la muntanya. Foto: TONY LARA

El veí d'Encamp que va ser trobat mort diumenge a la tarda pel grup de rescat de muntanya dels Bombers, molt a prop del riu dels Cortals, serà incinerat avui al tanatori.

L'home, resident espanyol de 57 anys, havia sortit d'excursió dissabte a la tarda, amb l'objectiu d'anar a pescar a l'estany del Merigal, i va morir quan, l'endemà, es dirigia cap al punt on havia quedat amb el seu germà, que l'havia de recollir amb cotxe.

Va ser precisament el seu germà qui va alertar la Policia, a les 12 del migdia de diumenge. El difunt havia marxat d'Encamp dissabte a la tarda, amb la intenció de passar una nit a l'estany del Merigal, una zona molt poc concorreguda i rica en truites.

Quan l'home no es va presentar al lloc on havien quedat, el germà va trucar la Policia que, al seu torn, va avisar els Bombers. Aleshores, cap a les 14.05 hores, els Bombers van activar el grup de rescat de muntanya i van iniciar la recerca amb helicòpter. Els Bombers van trobar el cos sense vida de l'home a les 15.40 hores, en una zona intermèdia del Funicamp, entre Grau Roig i els Cortals d'Encamp. El cos va ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell a primeres hores de la tarda.

L'estany principal del Merigal es troba a 2.439 metres d'altura, a prop del Pic Alt del Cubil. Segons les fonts consultades, la zona és força inhòspita i hi van pocs pescadors. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT