PUBLICITAT

¿S'imaginen fer 10 km vestit de bomber?

  • La cursa popular d'Anyós té fins solidaris i aquests treballadors faran millorar la recaptació
I. M.
ANYÓS

Periodic
Units Les nombroses entitats implicades en aquesta cursa, ahir. Foto: T. M.

El pròxim 5 de setembre es disputarà la primera cursa popular AnyósPark que patrocina Banc Sabadell d'Andorra, una carrera urbana per la Massana destinada a gent de totes les edats que té com a fi la solidaritat, ja que la recaptació anirà destinada a Caritas, al projecte Banc d'Aliments.

Hi hauran tres recorreguts, perquè tothom --sigui jove, no tan jove, esportista o no esportista-- hi pugui participar. Però sobretot es busquen bombers. I res de samar- reta, pantalons i vambes... ha de ser amb el vestit d'intervenció. I no per apagar focs, sinó per córrer des d'Anyós fins a la rotonda que puja a l'Aldosa, tornar a la Massana per anar en direcció a Arinsal i fer mitja volta a l'alçada de la Borda Raubert per tornar al punt d'origen. Són 10 km --els corresponents al circuit més exigent-- que els bombers hauran de córrer amb tota la indumentària de la feina, que supera els 20 kg, i sota la calor que fa un dia qualsevol a les deu del matí.

El premi de l'organització doblarà els deu euros que es paguin per la inscripció, de manera que la recaptació per a la ONG serà més gran. Per a la resta, també es pot fer una prova de 4 km, i fins i tot una per a nens, amb un recorregut de 300 metres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT