PUBLICITAT

Els dos equips sub-16, a semifinals en l'Europeu C

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els dos combinats nacionals sub-16 han aconseguit la classificació per a les semifinals de l'Europeu C que s'està disputant al Principat.

L'equip masculí que dirigeix Xavi Mujal va deixar escapar un partit que tenia guanyat contra Escòcia (71-76) i que hauria suposat acabar primera de grup, després d'haver vençut en els dies previs davant Gal.les (72-52) i Mònaco (81-33). Amb la primera derrota la selecció s'ha hagut de conformar amb el segon lloc i avui jugarà les semifinals a les 20.45 hores contra el rival que volia per a la final, el favorit al títol Xipre.

El combinat femení de Manel Sánchez també va superar la lligueta inicial en imposar-se a Xipre per 46-31 i assegurar-se la primera plaça del grup B després de guanyar també Gibraltar (51-31). Gran èxit doncs per a un combinat format majoritàriament per jugadores de primer any i infantils que es pot penjar una medalla en el seu debut internacional. Les semifinals en noies també es disputen avui a la tarda; Andorra jugarà a les 18.30 hores contra Mònaco.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT