PUBLICITAT

Salazar i Cornella es descarten per a la secretaria

  • No neguen participar de la futura executiva però sí més responsabilitat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La primera secretària del Partit Socialdemòcrata (PS), Judith Salazar, i el secretari d'organització, Marc Cornella, es van descartar dissabte com a candidats a primer secretari del comitè executiu que surti del congrés que el partit celebrarà al mes de maig. Ni l'un ni l'altre neguen participar de la futura executiva però descarten ocupar el càrrec de més responsabilitat, ja que apunten que d'aquí podria sortir el candidat a les eleccions del 2015. Per la seva banda, el president del partit, Víctor Naudi, va considerar que és massa d'hora per preveure el que passarà al maig.

La primera secretaria del partit, Judith Salazar, i el secretari d'organització, Marc Cornella, van afirmar que ells no aspiraran al càrrec de primer secretari al proper congrés, un càrrec que segons Salazar tindrà projecció de cara a les properes eleccions de 2015.

Tot i això Cornella va recordar que el funcionament del partit preveu que sis mesos abans de les eleccions generals es convoquin eleccions primàries al partit per escollir el candidat socialdemòcrata, i que aquestes estan obertes a qualsevol militant. «En principi el primer secretari entrant a la propera executiva és el que tindrà la màxima responsabilitat política a nivell de partit i probablement es pot dibuixar com un possible candidat a 2015», va declarar Salazar. La socialdemòcrata va assenyalar que no té intenció d'encapçalar el partit a les eleccions de 2015 i per tant es va descartar. «Per tema professional i responsabilitat comunal, probablement, i dic probablement, jo tampoc hi sigui», va coincidir Cornella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT