PUBLICITAT

El quart TEDx debatrà sobre 'La mida no importa'

  • La jornada presenta com a novetat en l'edició de tardor una aplicació pròpia per a mòbil
JOSEP ROMERO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Elena Pampliega i Felip Gallardo durant la presentació de les Jornades, ahir a la seu de Crèdit Andorrà FOTO: ANA/MARTA TORT

El proper dimarts a les 18.30 hores el Centre de Congressos de la capital acollirà la quarta edició del TEDxAndorralaVella que presentarà vuit ponències que giraran al voltant del tema La mida no importa. Les conferències sintètiques parlaran sobre les smarts cities vs els smarts countries, la productivitat 2.0, el poder de la paraula o la capacitat innata de les persones per aconseguir els objectius, entre d'altres.

A l'edició de tardor s'han convidat vuit ponents d'àmbits molt diversos, com l'explorador Albert Bosch, el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, el consultor Alfonso Alcántara, la periodista Marisol Fuentes o el síndic general Vicenç Mateu.

Una de les novetats de la jornada és la creació d'una aplicació pròpia per a dispositius mòbils, que s'ha desenvolupat amb l'objectiu de fomentar el debat i la conversa entre el públic que hi assisteix a l'acte.

«Es tracta de parlar sobre Andorra però des de qualsevol àmbit», vaassegurar ahir la directora del gabinet de comunicació corporativa de Crèdit Andorrà, Elena Pampliega.

La inscripció al fòrum està limitada a 100 persones i cal fer-la prèviament a través de la web www.tedxandorralavella.com.

TEDxANDORRALA VELLA / TEDx és el programa local del TED, l'acrònim anglès de Tecnologia, Entreteniment i Disseny. Les trobades TEDx són reunions organitzades de manera independent en múltiples ciutats del món, que conserven l'esperit d'afavorir l'intercanvi i el desenvolupament d'idees que mereixen ser difoses.

TEDxAndorrala Vella és una entitat sense ànim de lucre que programa esdeveniments auto organitzats localment, i que forma part de la xarxa internacional TED, coneguda mundiakment per la seva conferència anual i per les més de 700 xerrades dels més destacats pensadors, emprenedors, artistes, polítics i científics, que aprofundeixen sobre els temes més diversos.

TEDxAndorra la Vella es va inaugurar el 25 de maig de 2011. Preveu organitzar dues convocatòries presencials anualment, a la primavera i a la tardor, i trobades puntuals per retransmetre en directe des d'Internet esdeveniments organitzats des de les principals seus del TEDx. Totes les cites són gratuïtes i de places limitades.

El responsable de l'organització del TEDx, Felip Gallardo, va assenyalar que l'objectiu final d'aquest programa és aconseguir «l'alfabetització digital d'Andorra» perquè tothom si pugui comunicar. La importància d'aquest programa radica en la invitació a la gent a debatre idees amb absoluta llibertat. «A partir d'una idea es pot generar un TEDx», va afirmar Pampliega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT