PUBLICITAT

Més de 23.000 vehicles els primers dos dies del Pont

  • Els hotelers calculen que l'ocupació pot superar el 85%
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cues d'entrada a la frontera del riu Runer el dijous. Foto: TONY LARA

L'Agència de Mobilitat havia registrat ahir, des de dimecres a la tarda, l'entrada al Principat de més de 23.000 vehicles amb motiu del Pont de la Puríssima. El cap de l'Àrea de Mobilitat, Jaume Castells, va explicar a l'ANA que el dijous passat, només pel riu Runer, van entrar 11.000 vehicles, 1.000 menys que el 2007, l'últim any en què el Pont va ser similar. Tenint en compte que el 2007 la conjuntura econòmica era força diferent, des de Mobilitat van valorar molt positivament les xifres que de moment s'estan assolint. Ahir al matí es van tornar a registrar retencions de 8 quilòmetres a la N-145 i 3 quilòmetres més a Sant Julià de Lòria.

Mobilitat també va registrar força problemes a la Massana i a Encamp a causa dels vehicles que accedeixen a pistes al matí i que retornen a les parròquies centrals a la tarda, cosa que vol dir que bona part dels visitants opta per anar esquiar tenint en compte que les darreres nevades van deixar les estacions en bones condicions de neu.

OCUPACIÓ/ Els hotelers, que van registrar dies abans del pont una ocupació confirmada del 72,5%, esperen superar la previsió inicial del 85% d'ocupació gràcies a les reserves d'última hora. De fet, ahir el director de la Unió Hotelera d'Andora (UHA) Òscar Julián, va açançar que les previsions s'estan complint i que fins i tot el algunes parròquies podrien ser superiors al 85%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT