PUBLICITAT

Consens per reduir les depeses de personal d'Andorra Turisme

  • La partida dels pressupostos de l'any vinent contemplen una rebaixa de 68.000 ?
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un vianant passa just davant de l'Oficina d'Andorra Turisme, a la capital Foto: TONY LARA

La Comissió Legislativa de Finances i Pressupost va tancar l'informe de la ponència del projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2013, on es constata que tres esmenes van ser retirades per transacció i aprovades per unanimitat, tal com va aparèixer publicat ahir al Butlletí del Consell General. Entre elles, hi ha l'esmena del PS que tenia com a objectiu reduir en 225.900 euros la partida de personal contractual d'Andorra Turisme, que finalment s'ha acordat rebaixar en 68.145 euros, tenint en compte que l'increment de la partida estava causat pel fet d'haver d'assumir el personal de les oficines de turisme a l'estranger que s'han tancat. Així, la petita reducció que s'ha aconseguit fer provocarà que Andorra Turisme hagi de reduir part de les noves contractacions que havia previst per a l'any que ve.

CONSELL AUDIOVISUAL / Una altra de les modificacions del pressupost que es va acordar entre els dos grups parlamentaris és la de supressió de la partida del Consell Andorrà de l'Audiovisual, tenint en compte que l'organisme ha desaparegut. Aquesta partida, juntament amb altres imports menors que sumen un total de 88.300 euros, es destinarà a l'arranjament del conjunt arquitectònic de Casa Rossell d'Ordino, tal com proposava el grup parlamentari demòcrata.

CASS /A més, es va aprovar per unanimitat l'esmena de DA per rebaixar en 1,9 milions d'euros l'aportació del Govern al dèficit de la branca general de la CASS, i l'increment de l'interès de demora fins al 3%. En canvi, la reducció en 8.000 euros de les despeses de locomoció del Raonador del Ciutadà proposada pel grup parlamentari demòcrata es va aprovar per majoria, informa l'ANA.

ALTRES ESMENES / No es van aprovar tres esmenes socialdemòcrates, com la que pretenia crear una partida de 800.000 euros per la desviació del Serrat, ja que hi ha una partida de 300.000 euros destinada a iniciar aquest projecte. Tampoc es va acceptar la rebaixa de 57.000 euros de la partida de personal de relació especial de l'Oficina del Joc, ni la reducció de la transferència a Rtvasa en 360.100 euros, que finalment s'ha reduït en 110.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT