PUBLICITAT

Bonet vol saber si Cascales és assessora d'Espot

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Grup parlamentari Socialdemòcrata ha presentat cinc preguntes amb resposta oral que el Govern respondrà durant la sessió de control prevista pel 20 de desembre. Una de les demandes, a càrrec de la consellera general socialdemòcrata, Sílvia Bonet, va encaminada a saber si és certa la informació que ha aparegut en diversos mitjans de comunicació en referència a la contractació de la batlle Azahara Cascales com a persona de suport del ministre de Justícia i Interior.

El PS també vol saber quin és el cost global del contracte d'Andorra Turisme i l'agència Bassat Ogilvy, encarregada de la campanya publicitària de la campanya turística d'hivern. De la seva banda, el conseller David Rios ha presentat una pregunta amb l'objectiu de saber com pensa el Govern afrontar la nova situació en què es troba Monitor Group, després que hagi estat absorbida per Deloitte .

A més, des del PS també es demanarà informació al Govern sobre les dificultats que tenen els metges residents al país per accedir a l'exercici de la professió liberal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT