PUBLICITAT

García Moyano, nova secretària dels Serveis del Copríncep

  • És la primera dona que integra un càrrec jurat a la Mitra d'Urgell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Concepció García Moyano en la presa de possessió del càrrec Foto: BISBAT D'URGELL

El passat 31 de desembre, Concepció García Moyano va jurar el càrrec de secretària general dels Serveis del Copríncep Episcopal, i en va prendre possessió. García Moyano substitueix Joan Massa i Sarrado, que es jubila. El jurament de la nova secretària general es va fer en un acte sobri i solemne al Palau episcopal en presència de l'Arquebisbe i Copríncep Joan-Enric Vives, el seu representant Josep Maria Mauri i els anteriors càrrecs de la Mitra, Nemesi Marquès i Joan Massa.

Joan -Enric Vives va destacar amb agraïment els llargs i meritoris anys de servei de Joan Massa, i va desitjar molt d'encert a García Moyano, que va agrair al copríncep «la confiança que avui se m'atorga, en primer lloc i molt especialment a Vós, Excel·lència». García Moyano també va recordar «totes les persones que al llarg d'aquests anys m'heu ajudat tant i que avui m'acompanyeu, però també als que no hi són i als que ens han precedit».

Ahir, la nova secretària general dels Serveis del Copríncep també va explicar referint-se a la tasca que assumeix que «és un repte important i és per això que l'encaro amb il.lusió i amb energia. Sóc conscient del valor que suposa haver après de la inestimable experiència tant del meu predecessor com del qui ha estat fins ara representant del copríncep episcopal, així com del qui avui ocupa aquest càrrec, Josep Maria Mauri». I va desitjar: «Espero amb l'ajuda de tots fer un bon servei a Andorra». El secretari general sortint, Joan Massa, va explicar que sempre havia manifestat el seu desig de jubilar-se quan arribés el moment. «Ara vull ocupar-me del meu fill i tinc moltes ganes d'escriure». Massa també es va felicitar de la modernitat que caracteritza el tarannà del copríncep «obert i a l'escolta dels canvis».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT