PUBLICITAT

Aliança de Banco Madrid i Liberbank per desenvolupar productes d'inversió

  • L'operació està pendent de l'aprovació dels organismes reguladors?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

bBanco Madrid, filial del Grup BPA, i Liberbank han signat una aliança estratègica a llarg termini per desenvolupar productes d'inversió de forma conjunta i integrar les seves societats gestores d'institucions d'inversió col·lectiva en una única societat, Banco Madrid Gestión de Activos. L'acord subscrit entre Banco Madrid i el banc format per Cajastur, Caja de Extremadura i Caja Cantabria s'inscriu dins del desenvolupament estratègic de les dues entitats.

Segons van informar des de BPA ahir a través d'un comunicat, aquesta operació d'aliança entre els dos bancs està pendent de l'aprovació dels diferents organismes reguladors.

AUGMENT D'ACTIUS / Tal com han informat des de BPA, en virtut d'aquest acord conjunt, Banco Madrid Gestión de Activos augmentarà els seus actius sota gestió en 900 milions d'euros, i el conjunt del grup Banco Madrid aconseguirà així, a principis d'aquest mateix any, la xifra de 2.850 milions d'euros, un 50% més que un any abans.

L'operació situa a Banco Madrid Gestión de Activos (BMGA), societat gestora de Banco Madrid, en el lloc 18 del rànquing d'Inverco, pel que fa a volum d'actius sota gestió (AUMs) entre fons d'inversió i sicavs gestionades.

adquisició / La integració de Liberbank Gestió i BMGA s'afegeix a la recent adquisició per part de Banco Madrid de la gestora de banca privada i fons d'inversió de Banco de Valencia, Nordkapp, i potencia el paper de Banco Madrid en el sector financer espanyol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT