PUBLICITAT

Vila deixa de ser el director tècnic i Poux, possible relleu

  • El fins ara primer espasa andorrà és el primer candidat a ocupar el càrrec
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Poux, en l'entrega de premi del Màsters, el mes passat a l'AnyósPark Foto: ANYÓSPARK

La Federació Andorrana de Tennis (FAT) va comunicar ahir que ha arribat a un acord mutu amb Jordi Vila per deixar de ser el director tècnic i el nom que sona amb més força és el de Jean Baptiste Poux, primer espasa andorrà que dilluns va anunciar que deixava l'alta competició.

El president de l'entitat, Mario Molies, ja havia alertat fa quinze dies que buscava un substitut a Vila, que estava de baixa laboral i ahir va assegurar que tenen un bon grapat de candidats per trobar-li un successor: «Tenim nombrosos currículums de Catalunya principalment però tenim clar que qui entri en el càrrec ha de creure en el nostre projecte i volem donar prioritat a gent qualificada del país».

Molies té clar que Poux és la persona idònia per dur la direcció tècnica de la FAT, ja que segons va assegurar «és el primer de la llista i el trucarem en els pròxims dies per oferir-li». «També barallem noms com el de Francesc Laurent, Òscar Pons i Joan Jiménez. No tenim pressa per decidir-nos», va afegir.

L'objectiu de la nova junta és la de començar la feina de zero. S'ha renunciat a participar en els Jocs Mediterranis, els dels Petits Estats i la Copa Davis per falta de jugadors sèniors de garanties i es vol potenciar la base per sufragar aquest problema en un termini de quatre o cinc anys i Poux, que dirigeix l'escola del CT Santa Coloma –que compta amb una vuitantena de nens–, és per això i per les bones relacions que té amb la junta la primera opció. El ja extennista va assegurar ahir que per a ell «és un orgull i una proposta il·lusionant». Poux va admetre que dirigir el seu club li absorbeix massa temps per compaginar-ho però no es va tancar cap porta: «Seurem a parlar i si puc ho faré».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT