PUBLICITAT

Llops siberians a Naturlàndia

  • Els dos exemplars se sumen als cérvols?i a les daines arribats fa un mes
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els dos llops siberians a l'espera de ser incorporats al parc, ahir Foto: COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Es tracta d'una parella, un mascle i una femella, de llops siberians de quatre anys. Provenen del Parc des loups du Gévaudan a França, que els ha cedit a Naturlandia.

Els dos animals van arribar a la Rabassa el dimarts passat i, en aquests moments, es troben en un espai d'aclimatació adjacent al tancat que s'ha construït per a ells al planell de Conangle. Un cop hagi finalitzat el període d'adaptació al nou entorn, els visitants del parc els podran observar tal com es fa actualment amb les daines i els cérvols sika.

El llop siberià és una de les races favorites per estirar dels trineus a Sibèria i Alaska, perquè pot aguantar temperatures que l'ésser humà no resisteix sense protecció.

Després dels mamífers remugants i els llops siberians, serà el torn dels óssos. Es preveu que arribin el proper mes d'abril, un cop hagin hivernat al parc de Cabárceno, a Cantàbria. Més tard, ho faran els animals autòctons que integraran la granja escola.

Óssos i llops gaudiran, cadascun, d'un terreny d'una hectàrea i mitja i seran dos dels reclams del parc que s'inaugurarà al maig

Paral·lelament, s'està treballant en el pla pedagògic per als interiors de les galeries dels animals. Una tasca que s'està portant a terme amb la col·laboració de l'Escola d'Art de Sant Julià de Lòria. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT