PUBLICITAT

Vives acomiada el Papa Benet XVI en nom del poble andorrà

EL PERIÒDIC
ROMA

Periodic
El copríncep episcopal Joan-Enric Vives en l'audiència del Papa Benet XVI, ahir. Foto: BISBAT D'UGELL

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, va saludar ahir al migdia al Papa Benet XVI en representació d'Andorra en una audiència a la Sala Clementina, a la que també hi van assistir altres alts representants polítics, com els de la República d'Eslovàquia, de Sant Marino i de la regió alemanya de Baviera.

La trobada es va dur a terme després de l'audiència general del Sant Pare, on es van superar de molt les 50.000 entrades reservades inicialment. El copríncep episcopal es va desplaçar a Roma acompanyat de l'ambaixador del Principat d'Andorra davant la Santa Seu, Jaume Serra.

Joan Enric Vives va explicar ahir que durant l'audiència li va transmetre al Papa que «aquest ha estat un pontificat especial per Andorra» perquè s'ha signat el concordat amb la Santa Seu. El copríncep episcopal també va explicar que el Sant Pare li havia manifestat que «porta Andorra al cor».

Vives va afegir que l'audiència va ser «càlida» i que va veure al Papa emocionat i humil. El Papa acaba avui el seu pontificat i a partir d'ara, segons Vives, s'obren uns dies de reflexió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT