PUBLICITAT

Lo Mandongo tanca la cinquena edició amb uns 750 menús venuts

  • Les nevades perjudiquen alguns dels restaurants
EL PERIÒDIC
LA MASSANA / ORDINO

Les jornades de cuina de tardor Lo Mandongo van vendre aproximadament uns 750 menús des del 24 de gener i fins al 24 de febrer, 250 més que l'edició del 2012. En aquesta cinquena edició la novetat va ser la participació dels restaurants d'Ordino, juntament amb els de la Massana. Des dels dos comuns van fer una valoració positiva de l'èxit de les jornades.

La dada dels menús venuts és aproximada perquè hi ha restaurants que no ho comptabilitzen. En aquest sentit, Joan Antoni Azurmendi, de la Borda de l'Avi, va explicar que ells han venut uns 90 menús però que més enllà de la quantitat, el més important és la promoció que suposen aquestes jornades.

D'altra banda, alguns establiments van assenyalar que les nevades d'aquest mes els van perjudicar ja que van patir algunes cancel·lacions de gent que no s'atrevia a pujar fins a la Massana o Ordino. Ara, els dos comuns i els restauradors analitzaran els resultats per continuar millorant en les diferents accions de promoció.

5a edició / Aquesta va ser la cinquena edició de les jornades gastronòmiques de Lo Mandongo, en la qual hi van participar 30 restaurants diferents, 16 de la Massana i 14 d'Ordino.

Els menús proposats per aquests establiments estaven basats en diverses presentacions de la carn de la matança del porc, ja sigui trinxat, galtes, peus de porc, filet, costelles, confit, botifarra o qualsevol altra, i en aquesta ocasió tenien preus de 20, 25 o 30 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT