PUBLICITAT

Veïns i comú consensuaran Carlemany

  • L'entitat veïnal canvia d'estratègia i aposta pel diàleg
JOSEP ROMERO
ESCALDES-ENGORDANY

Representants del Comú d'Escaldes-Engordany i de l'Associació de Veïns de Carlemany es van reunir ahir per la tarda per intentar apropar posicions en el conflicte que el enfronta des de fa ja moltes setmanes: el projecte per fer de vianants l'avinguda. L'entitat veïnal, conscient que l'enfrontament no els porta enlloc, donat que la decisió de la corporació és ferma, han canviat d'estratègia i ara han decidit entrar en una fase de negociació. Així de la trobada va sortir el compromís que l'associació participarà els propers dies en les comissions de treball relacionades amb els aspectes tècnics i de dinamització per decidir la senyalització i el mobiliari urbà. El conseller de turisme d'Escaldes, Eduard Molné, que va actuar de portaveu del comú, va assegurar que «la nostra línia continua sent la mateixa i seguim oberts a rebre l'aportació de totes les idees i informacions que ens facin arribar». Tots els estudis socio-econòmics a partir d'ara es faran amb la col·laboració conjunta amb l'entitat veïnal.

Els primers canvis que es portaran a terme seran la unificació de les rotondes de la Dama de Gel i Km O; el canvi de sentit entre els carrers Ciutat de Sabadell i Unió i alguns canvis en la senyalització. Aquestes modificacions es podrien posar en marxa el proper mes de març un cop Mobilitat doni el vist i plau.

Per la seva part, els veïns continuen apostant per una solució mixta en la que, com ja va avançar EL PERIÒDIC, l'avinguda es talli a la circulació de forma parcial. Per la seva presidenta, Esther Santuré, la voluntat de diàleg continua «a l'igual que les ganes de participar-hi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT