PUBLICITAT

Tots els secrets dels embotits a l'Espai museu Ermengol

  • La mostra dóna el tret de sortida a un cicle de tallers i activitats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Espai-Ermengol de la Seu Foto: EL PERIÒDIC

L'exposició Els embotits del Pirineu-Productes de la terra, de l'espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell, obre un cicle d'activitats amb tallers de cuina, taules rodones i tastos comentats d'embotits. L'exposició que es podrà visitar fins el 31 de març ha estat cedida per la Fundació Oficis de la Carn de Catalunya. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, va explicar ahir que «seguint els objectius de l'Espai Ermengol de promoure la cultura pirinenca i el desenvolupament socioeconòmic del territori, s'ha programat aquest cicle dedicat als embotits com ja s'ha fet amb el formatge». El programa arrencarà dissabte que ve, 16 de març, a les 11 del matí, amb un taller de cuina de producte de temporada i embotits del territori. El taller es farà al bus de la Fundació Alícia, aparcat a la plaça de Joan Sansa. El dimecres, 20 de març, a les vuit del vespre, se celebrarà una taula rodona sobre Fer embotits: diàleg entre la tradició i la modernitat, moderada per l'escriptor alturgellenc, Joan Obiols. I el proper 23 de març, a les 11 del matí, es farà el taller infantil Fem botifarres a l'Espai. Tancarà el programa d'activitats un tast comentat d'embotits que anirà a càrrec de l'artesà alimentari alturgellenc Jordi Planes. Serà dijous, 28 de març, a les vuit del vespre. Totes les activitats necessiten inscripció prèvia. L'exposició es pot visitar en l'horari d'obertura del museu, de deu del mati a dues de la tarda, de dilluns a diumenge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT